Metode de plata

 

In acest moment, magazinul online www.textilepromotionale.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
 
Plata cu avans
In urma primirii unei facturi proforma se achita 50% avans la confirmarea comenzii si diferenta de 50% inainte sau in momentul livrarii. Comanda va fi inregistrata in sistem dupa primirea confirmarii de plata pentru avans pe adresa de mail: comenzi@textilepromotionale.ro. In cazul in care livrarea se efectueaza prin curierat rapid, confirmarea de plata pentru diferenta de 50% se va transmite pe mail inainte de expedierea coletelor cu produsele dumneavoastra sau daca valoarea permite se poate achita ramburs. Aceasta modalitate de plata este valabila atat pentru produse fara imprimare cat si pentru cele personalizate.
 
Plata la termen
Aceasta modalitate de plata este acceptata doar pentru clienti existenti, dupa realizarea unui minim de 5 comenzi. Plata la termen se poate face prin ordin de plata, bilet la ordin sau fila CEC.
 
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON FARA TVA, sunt valabile pentru o cantitate minima de 100 buc/reper, nu contin costul de personalizare si costul de transport la client. Pentru comenzi de peste 1500 RON asiguram transport gratuit prin Fan Courier. Datorita vanzarilor ridicate pentru materiale textile personalizate nu ne asumam responsabilitatea pentru existenta produsele din magazinul online www.textilepromotionale.ro pe stoc intern sau extern. Va putem insa intotdeauna ajuta si recomanda alternativa cea mai apropiata de produsul dorit.